Turizm sezonunun yoğun yaşandığı Akdeniz’de yerli ve yabancı teknelerin mavi yolculuklarda en çok tercih ettiği bölgelerden biri olarak öne çıkan Adaia Göcek, geniş yerleşim alanından zengin doğasına, pek çok dilde kitapların yer aldığı kütüphanesinden çeşitli müzik enstrümanlarına, spor alanlarından plajına ve çocuklara yönelik oyun alanlarına kadar sahip olduğu imkânlarla karaya çıkmak isteyen denizciler için adeta cennetten bir köşe hissi uyandırıyor. 

Prof. Dr. Mete Düren ve Psikiyatr Dr. Rahşan Düren tarafından yaklaşık 6 yıl önce Göcek’in Hamam Koyu’nda faaliyete geçirilen Adaia Göcek’e Dalaman’dan Sarsala Koyu’na vardıktan sonra oradan da ancak tekne ile ulaşılabiliyor. Dünyanın sayılı mavi tur rotalarından biri olan Göcek Körfezi’nde doğa ve deniz yaşamını bir arada deneyimleme fırsatı sunan Adaia Göcek, tüm yıl boyunca deniz tutkunlarına hizmet veriyor.

Adaia Göcek, Taş Fırını ile Fark Yaratıyor

Et, balık, tavuk ya da vegan yiyeceklerin yanı sıra, taş fırını sayesinde pide, lahmacun veya pizza çeşitleri gibi hamur işleriyle beğeni toplayan Adaia Göcek’in kahvaltı menüsü de yerli ve yabancı misafirlerin damak tadına göre tasarlanıyor. Geleneksel Türk kahvaltısının yanı sıra, sade ya da çikolatalı kruvasanların da içerisine dâhil olduğu Avrupa kahvaltı kültürüne uygun bir menü de misafirlerin beğenisine sunuluyor. 

Tarihi ve doğal güzelliklere ev sahipliği yapan Adaia Göcek, karaya ayak basmak istemeyen misafirlerine lezzetlerini hızlı botlar aracılığıyla paket servis olarak ulaştırıyor.  

Kategoriler
    Güncel Yazılar