Yakın zamanda Gana, Batı Afrika'daki Mövenpick Ambassador Hotel Accra'nın Genel Müdürlüğünü yapan Yücel, 2016 - 2018 yılları arasında Swissôtel Resort Bodrum Beach & Bodrum Hill adlı iki oteli yönettiği ve Göcek ve Ankara da dahil olmak üzere birçok Türk Swissôtel'de genel müdür olarak çalıştığı için Bodrum'a yabancı değil.  

Hilton Adana, Hilton Mersin ve Swissôtel The Bosphorus, İstanbul da yöneticilik yapan Adnan Yücel Çin'de uzun yıllar Genel Müdür olarak görev yaptı ve Intercontinental Foshan, Ningde'deki Wanda Realm Hotel ve Sofitel Dongguan Human Oriental gibi otelleri yönetti. Yücel ayrıca Suudi Arabistan'da 1.600 odalı bir kompleks olan Swissôtel Makkah'tan sorumluydu.

Kempinski Hotels'in geçici CEO'su ve CEO'su Bernold Schroeder, “Yaz sezonunun açılışı için Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'da yeni Genel Müdür olarak Adnan Yücel'i ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Uluslararası otel endüstrisindeki olağanüstü ve uzun yıllara dayanan deneyimi ve Türkiye'deki geniş ağıyla Adnan Yücel, Ege Denizi'ndeki lüks tatil yerimiz için mükemmel bir seçimdir” dedi.
 

Kategoriler
    Güncel Yazılar