Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yazında uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Havayolu bu yaz, İzmir’den Bodrum’a cazip haftasonu uçuşları sunarken, Bodrum - Avrupa uçuşlarına iki yeni hat daha ekliyor: Köln ve Viyana.

SunExpress, 25 Haziran itibarıyla her Cuma İzmir’den Bodrum’a gidiş ve Pazartesi dönüş şeklinde düzenlediği seferlerle, hafta sonu tatilini değerlendirmeyi tercih eden misafirler için İzmir’den Bodrum’a cazip bir uçuş alternatifi sunuyor.

Tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege kıyılarına en fazla turist getiren havayolu SunExpress, Avrupa’nın pek çok kentinden Türkiye’nin gözde turizm merkezi Bodrum’a düzenlediği uçuşlarla Türk turizmini desteklemeye devam ediyor. Havayolu, bu yaz Düsseldorf, Frankfurt, Hanover, Münih ve Stuttgart’ın yanı sıra Bodrum ile Avrupa kentleri arasındaki direkt tarifeli uçuşlarına Köln ve Viyana’yı da ekliyor.

SunExpress, Bodrum’dan yeni uçuş rotası Köln’e 25 Haziran itibarıyla uçmaya başlayacak. Havayolu, Bodrum’dan Avusturya başkenti Viyana’ya ise ilk uçuşunu 3 Temmuz’da gerçekleştirecek.

SunExpress misafirleri, sunexpress.com web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret ederek SunExpress’in yaz sezonu tekliflerini inceleyebilir ve avantajlı fiyatlarla rezervasyon yapabilirler.

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar