Turalp Sivri, “Ankaralı turizmciler olarak umudumuzu 2021’e taşıdık."

Koronavirüs nedeniyle zor bir dönem geçiren turizm sektörünün alınan tedbir ve önlemlerle canlanmaya başladığını kaydeden Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Yönetim Kurulu Üyesi Turalp Sivri, “Ankaralı turizmciler olarak umudumuzu 2021’e taşıdık” dedi.

Bu zorlu süreçte dinlendiklerini ve ATİD yönetimi olarak Ankara turizmi için neler yapabilecekleri üzerinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatan Sivri, çok iyi bir proje dönemi geçirdiklerini ve hazırladıkları projelerle Ankara’nın 2021 yılında fark yaratacağını söyledi.

Türkiye ekonomisinde önemli bir yer tutan turizmin pandemi nedeniyle sıkıntılı günlerden geçtiğini hatırlatan Sivri, turizmciler olarak umutlarını kaybetmediklerini söyledi. Turizmde yaşanan kayıpların yavaş yavaş telafi edilmeye başlandığını ifade eden Sivri, Mart ayında Türkiye’de belirlenen ve neredeyse hayatı durdurma noktasına gelen koronavirüs döneminde de ATİD olarak Ankara turizmini geliştirmeye yönelik çaba sarf ettiklerini anlattı.

Zaman zaman online olarak Ankaralı turizmcilerle bir araya gelerek karşılıklı istişarelerde bulunduklarını kaydeden Sivri,  Başkent turizmini daha üst seviyelere taşımak için çeşitli projeler de hazırladıklarını vurguladı.

Salgın yüzünden 2020’nın bekledikleri gibi geçmediğini dile getiren Sivri, “Ankaralı turizmciler olarak umudumuzu 2021’e taşıdık. Hem dinlendik hem de çok iyi bir proje dönemi geçirdik. Hazırladığımız projelerle Ankara’nın 2021 yılında fark yaratacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Kent turizminin gelişmesine katkı sunmaktan hiçbir dönem vazgeçmediklerini ifade eden Sivri, Ankara’ya katkı sağlayacak her projeye de destek olmaya hazır olduklarını bildirdi.

Kategoriler
    Güncel Yazılar