TUI'nin planlamasına göre, 1, 2, ve 3 Ağustos tarihlerinde Türkiye ve Yunanistan'a ek seferler düzenlenecek.

İngiliz hükümetinin İspanya'yı güvenli' ülkeler listesinden çıkarıp bu ülkeden dönenlere 14 gün karantina kuralı getirmesinin ardından harekete geçen TUI, Türkiye ve Yunanistan'a ek seferler düzenleme kararı aldı. Şirket, İspanya anakarasına olan operasyonlarını 10 Ağustos, Balear ve Kanarya adaları operasyonlarını ise 4 Ağustos'a kadar durdurmuştu.

TUI'nin planlamasına göre, 1, 2, ve 3 Ağustos tarihlerinde Türkiye ve Yunanistan'a ek seferler düzenlenecek. 9 Ağustos ve öncesine İspanya rezervasyonu olan yocularsa, ister tam iade alacak isterse seyahatini başka bir tarihe erteleyebilecek.

TUI İngiltere ve Almanya Müdürü Andrew Flinthamsaid, ''İngiltere'nin İspanya kararının ardından misafirlerimizden gelen mesaj net: Bu yaz yurt dışında tatil yapmaya devam etmek istiyorlar. Misafirlerimizin yüzde 70'i İspanya rezervasyonlarını başka destinasyonlara kaydırdı veya ileri bir tarihe erteledi. Bu nedenle bu hafta için Yunanistan'daki Girit, Rodos, Zante ve Korfu'ya 7, Türkiye'de ise Dalaman ve Antalya'ya bazı ek uçuşlar koyduk.'' dedi.

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar