“Dükkan Leyla” Mavibahçe de Özel Müşterilerine Hizmet Veriyor.

2010 yılında İzmir Bostanlı da  açılan “Dükkan Leyla”  2015 yılında  Mavibahçe de 2019 Kasım ayında da Optimum İzmir Gaziemir'de açtıkları iki şubeleri ile  turistik hediyelik eşya ve bijuteri alanlarında hizmet veriyor.

Seramik atölyelerinden seçkin seramikler, üfleme ve sıcak cam biblolar, otantik, doğal taş, çini, deri, cam takılar mağazalarında sundukları ürünlerinden bazıları. Ürün tasarımlarını kendileri hazırlayan firma, ürünlerinin bir çoğunu çeşitli atölyelerle yapılan ortak çalışmalarla, özel olarak üretiyor.

Firma, turistik ürünlerin yanı sıra, fuar organizasyonları, bayi toplantıları, yurt dışı gezileri veya yurt dışından gelen misafirler için, kurumlara ve kişilere özel siparişler konusunda da hizmet veriyor.

Firma sahibi Özlem Ezgi’nin güzel bir de hikayesi var. Ezgi; “1973 yılında, ailenin ilk cocuğu olarak dünyaya geldim. İzmir Kız Lisesi’nden ve  Boğaziçi Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldum. Halkla ilişkiler, dış ticaret, mağaza yöneticiliği, yayıncılık alanlarında çalıştıktan sonra 5 yıl iş yaşamıma ara vererek kızım Leyla’yı büyüttüm. 2010 yılında hayalimdeki işi yapmak için kolları sıvayarak İzmir Karşıyaka Bostanlı’da “Dükkan Leyla” ‘yı açtık.

Zaman içinde özellikle el yapımı takı, seramik ve cam ürünlerinden zengin bir koleksiyon oluşturduk. Her bir ürünümüzü özenle hazırlıyoruz. Bu nedenle semtimizde çok sevilen bir butik olduk. Büyüme zamanımızın geldiğine inanarak 2015 yılında İzmir Mavibahçe AVM ye arıddan 2019 yılında İzmir Optimum AVM de 2. Şubemizi açtık. Artık İzmir’in en sevilen bir markasıyız.

İnsan sevdiği işi yaparsa mutlu oluyor. Özlem hanım da, “İyi ki bu işi yapıyorum” diyenlerden. Özlem ve Can’ın en keyif aldığı şeylerden biri yeni bir sanatçıyı ve güzel ürünlerini keşfettikleri an.

Mağazalarında duvarlarını süsleyen “El Yapımı Mutluluk” ve “Özgür Olmak İçin Özgün Takılar” sloganlarıyla müşterilerini mutluluğa davet ediyor.

Sürekli yenilenen ürünleri, Instagram/dukkanleyla’dan da takip edebilirsiniz.

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar