Wyndham Hotels & Resorts bünyesine katılmasından bu yana dünya genelinde 55 yeni La Quinta oteli açıldı

Dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi, Türkiye’deki yeni ve önemli otel açılışlarına ve dünya genelindeki büyümesine ilişkin detayları paylaştı. Yaklaşık 90 ülkede 9 bin 300 oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’deki iki yeni oteli olan 86 odalı La Quinta by Wyndham Giresun ve 175 odalı La Quinta by Wyndham Bodrum ile La Quinta® markasını büyütmeye devam ediyor. 

La Quinta by Wyndham’ın dünya genelindeki portföyünde çağdaş tasarım, incelikle düşünülmüş imkanlar ve güler yüzlü hizmetin öne çıktığı 900’ün üzerinde otel bulunuyor. 

La Quinta markası daha önce 404 odalı La Quinta by Wyndham İstanbul Güneşli ile ilk kez Amerika kıtaları dışına açılmıştı. Türkiye’deki iki yeni La Quinta oteli, Wyndham’ın markayı 2018’in Mayıs ayında satın almasından bu yana dünya genelinde gerçekleştirdiği bir dizi açılış ve proje anlaşmasının arasına katılıyor. 

 Wyndham, Yeni Zelanda’da iki yeni La Quinta oteli açarak markayı Asya Pasifik bölgesine genişleteceğini geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Geçtiğimiz yıl ise Dominik Cumhuriyeti’nde sekiz yeni La Quinta oteli açma planı duyurulmuştu ve bu otellerin dördü şu anda yapım aşamasında. Dominik Cumhuriyeti’ndeki yeni oteller, markanın Latin Amerika’da 14 otelin bulunduğu portföyünü genişletmiş olacak. Markanın Wyndham Hotels & Resorts bünyesine katılmasından bu yana dünya genelinde 55 yeni La Quinta oteli açıldı.

Wyndham Hotels & Resorts bünyesine katılmasından bu yana dünya genelinde 55 yeni La Quinta oteli açıldı

Wyndham Hotels & Resorts Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) Başkanı Dimitris Manikis, “La Quinta Wyndham Hotels & Resorts ailesine katıldığında, bu markayı dünya genelinde büyütmek için güçlü bir potansiyel gördük. Markanın Avrupa’da ve dünyanın başka yerlerinde büyümeye devam ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin güzel kıyılarındaki bu heyecan verici oteller, büyüme arzumuzu perçinliyor ve pazarda sunduğumuz çeşitliliği mükemmel bir şekilde tamamlıyor” dedi. 

Wyndham, 80’in üzerinde oteliyle Türkiye’deki en büyük uluslararası otel şirketi konumunda bulunuyor. Karadeniz’in incilerinden Giresun ve Türkiye’nin en popüler sahil bölgelerinden Bodrum’un merkezi noktalarında bulunan, çağdaş tasarımlı yeni otellerin detayları şu şekilde:

La Quinta by Wyndham Giresun 

86 odalı La Quinta by Wyndham Giresun, deniz kenarındaki konumu, sunduğu muhteşem Karadeniz manzarası ve geniş imkanlarıyla hem iş, hem de tatil amaçlı ziyaretler açısından şık ve ideal bir seçenek oluşturuyor. Otelin açık havuzu, fitness merkezi, hamamı, saunası ve dört restoranının yanı sıra bir de kütüphanesi bulunuyor. Haziran 2020’de açılan otel, şehir merkezine yalnızca 3km mesafede, OrduGiresun Havalimanı’ndan kolayca ulaşılabilen bir konumda yer alıyor. 

La Quinta by Wyndham Bodrum 

Bodrum Yarımadası’nın güzel manzarasını sunan 175 odalı La Quinta by Wyndham Bodrum’da, şık misafir odaları, iki restoran ve bir roof-bar bulunuyor. Barkdakçı’da bu ay açılması planlanan otelde açık havuz, sauna ve fitness merkezi gibi misafirlerin tatil sırasında da hareketli kalmasına yardımcı olacak imkanlar yer alıyor. Oteldeki diğer imkanlar arasında çalışma alanı ve esnek kullanımlı bir etkinlik alanı da bulunuyor. 
 
La Quinta by Wyndham otelleri, dünya genelinde binlerce otel, tatil köyü ve devre tatil tesisini kapsayan dünyanın en bol kazançlı ödül programı Wyndham Rewards® bünyesinde yer alıyor. Her ziyaretçinin ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanan programın üyeleri, her geçerli konaklamada 1.000 puan kazanıyor ve bu puanları ücretsiz konaklama, hediye çekleri, hediyelik eşyalar ve daha fazlasını kapsayan geniş bir yelpazedeki seçeneklerde kullanabiliyor.

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar