Swissôtel The Bosphorus, İstanbul Misafirlerine Güvenli Bir Deneyim Sunuyor

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından konaklama tesisleri için hazırlanan Güvenli Turizm ve ACCOR Lüks Marka ALLSAFE standartlarını referans alan Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, tüm ekibi ve misafirleri için yaşamı daha sağlıklı ve mutlu kılmak adına denetim ve sertifikasyon konusunda Dünya Lideri olan Bureau Veritas tarafından denetlenerek uygunluk sertifikalarını almaya hak kazandı. 

‘’Hayat bir yolculuktur, keyfine varın...’’ mottosunu sahiplenen Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, iş arkadaşları ve misafirleri için her zaman olduğu gibi en iyi, en güveniliri tercih ederek bakanlık tarafından verilen “ Güvenli Turizm Sertifikası”na ve ‘’Bureau Veritas” firması tarafından verilen “ALLSAFE”Sertifikası’’nı da ekleyerek otel içerisinde yer alan her noktada gönül rahatlığı ile yaşanılabilmesi için tescillendi. 

Misafirlerine güvenli konaklama sağlamak amacı ile, Swissôtel The Bosphorus, İstanbul otele ait uygulamasında özel ek başlıklar geliştirdi. Giriş öncesi, ulaşım, konaklama ve çıkışlar için bulunan yeni ve özel seçenekler sayesinde misafirler, hijyen ve temizlik standartlarının en yüksek seviyede olduğu bir hizmet alıyorlar. 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar