Berk, ikinci kitabı şiir kitabının tamamlandığını eylül ayı başlarında okuyucularla buluşacağını söyledi.

Turizm sektöründe uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapmış, Türkiye Turizm Yöneticileri Birliği Kurucu Başkanı, CEO grup International Yönetim Kurulu Başkanı Emin BERK’in ilk kitabı ‘’ Birazcık Zaman ‘’ okur severlerle buluştu.

Duayen turizmci Emin BERK 30 yıl aşkın profesyonel kariyerinin ardından ilk kitabı ‘’ Birazcık Zaman ‘’ okur severlerimizin beğenisine sunuldu.

Berk kitap hakkında; Hikaye aslında hepimizin hikayesi mottosuyla kaleme alındı, Aslında hepimizin birazcık zamana ihtiyacı var. dedi.

Yazarlık hayatına yeni bir pencere açan Berk, ikinci kitabı şiir kitabının tamamlandığını eylül ayı başlarında okuyucularla buluşacağını ve ayrıca sektörün ihtiyacı olan üçüncü bir akademik özel bir kitap içinde hazırlıkların tamamlanıp, okuyucularla en kısa zamanda da buluşacağının müjdesini verdi.

Berk, yazarlık serüveninde okuyucuların ilgisinden ve taleplerinde memnun olduğunu farklı lokasyonlarda imza günleriyle okur severlerle buluşmaya devam edeceğini söyledi.

Yazmanın güzel bir terapi olduğunu, yazarak kendimde ki hazinenin farkına vardığını ve herkesin yazması gerektiğini ve okur sever olmanın inanılmaz bir mutluluk hissi verdiğini söyledi.

Kategoriler
    Güncel Yazılar