Doğum günlerinden kahvaltılara, nişan kutlamalarından baby shower etkinliklerine, iş toplantılarından galalara kadar akla gelebilecek tüm özel günler, Sheraton  Ataköy Catering ile lezzetleniyor.

Sheraton Ataköy Catering, yalnızca evlerinize değil, iş yerlerinize, özel günleriniz için seçeceğiniz tüm mekanlarda lezzetli yiyecekleri, profesyonel ekibi ve incelikli servisi ile davetlerinizi şölene dönüştürüyor.

Prestijli etkinliklere özel menüler oluşturmak için Türk mutfağını dünyanın farklı mutfakları ile 15 yılı aşkın süredir birleştirip konsepte ve mekana uyumlu menüler oluşturan Sheraton Ataköy Catering, İstanbul ili içerisinde deneyimli mutfak ve servis ekibi ile 10 kişiden 1000 kişiye kadar hizmet verebiliyor.

Sheraton Ataköy Catering güçlü ve tecrübeli ekibi ile etkinlik öncesi mekâna keşif yaptıktan sonra davet sahibinin istekleri, misafir sayısı, misafir profilleri ve konsepti göz önünde bulundurarak en uygun organizasyonu hazırlıyor. Kişiye özel menü isteyenler için de alternatifler sunan Sheraton Ataköy Catering'in kurumsal profili, tecrübesi ve referansları yaptığı işlerin kalitesini ortaya koyuyor.

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar