Şirketin adını SPICA TRAVEL GmbH olarak değiştiren Bağlıkaya, Almanya turizm pazarındaki faaliyetlerini 'yeni nesil turizm' kavramı ile farklı bir boyuta taşımayı planlıyor.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı (TÜRSAB) Firuz Bağlıkaya, Almanya’da 2009 yılından bu yana faaliyet gösteren SITALIA GmbH isimli şirketi devraldı. Şirketin adını SPICA TRAVEL GmbH olarak değiştiren Bağlıkaya, Alman Turizm sektörünün tanınan isimlerinden Yasemin Akladious'u Genel Müdür olarak atadı.

Operasyon merkezi Münih’de yer alan SPICA TRAVEL 2023 yılının ikinci yarısından itibaren deneyimli kadrosu, uluslararası tecrübesi, güçlü, hızlı ve yeni nesil dijital teknolojiyle oluşturulan altyapısı ile çalışmaya başlayacak.

Yeni nesil turizm kavramı ile sektöre giren SPICA TRAVEL müşterilerine sunacağı kişisel hizmet, bireysel destek ve nitelikli, cazip teklifler ile klasik seyahat acentacılığı kavramının önüne geçmeyi planlıyor. Bu bakış açısı ile müşterilerin yaşayabileceği sorunlarla ilgili karmaşık çözümler yerine direk çözüm desteği ile de pazarda ön plana çıkmayı hedefliyor.

SPICA TRAVEL’ın öncelikli destinasyonu Türkiye olacak. Bunun yanı sıra, Mısır, Yunanistan, İspanya, Kanarya Adaları, Mayorka, İtalya ve Hırvatistan dahil olmak üzere Akdeniz çanağındaki turizm merkezlerine odaklanacak.

Genel müdür Akladious ‘’Deneyimli bir ekip kurduk bu anlamda bizim gücümüz ekibimiz diyebilirim. Biz birbirimizi yıllardır tanıyoruz, her birimimizde farklı uzmanlıkları olan personelimiz ve mükemmel işleyen bir rezervasyon teknolojimiz var” dedi.

SPICA TRAVEL portföyünde üst segmentte tatiller için yüksek derecelendirmeye sahip olan otelleri bulunduracak. Firuz Bağlıkaya ise “her zaman en kaliteli tesisler ile çalışarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı ve kalite anlamında üst düzeyde olmayı hedeflediklerini belirtti.

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar