Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar (ETİK) Birliği, Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı 1. Aşama Belgesinin alınması kapsamında bilgilendirme toplantısı yapılması için Aliağa ve Foçalı turizmcilere çağrıda bulundu.

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar (ETİK) Birliği, Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı 1. Aşama Belgesinin alınmasına yönelik bilgilendirme toplantısı için Aliağa ve Foçalı turizmcilere çağrıda bulundu. ETİK Başkanı Mehmet İşler imzasıyla yapılan çağrıda bölge turizmcilerinin ileride mağduriyet yaşamamaları için toplantıya katılmalarının önemli olduğuna vurgu yapıldı.

Toplantı 11 Temmuz’da

Süre kısıtlılığına dikkat çekilen ETİK çağrısında, “Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı 1. Aşama Belgesinin alınması için kısıtlı süre bulunduğundan bu süre zarfında olası yığılmaların önlenmesi amacıyla 11 Temmuz 2023 Salı günü saat 13.30'da Foça’da İsmetpaşa Mahallesi 354 Sokoak No:2 adresinde bulunun bir otelin toplantı salonunda sürecin işleyişi ve önemini değerlendirmek üzere, Aliağa ve Foça ilçelerinde faaliyet gösteren konaklama işletmelerinin tamamına yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bu kapsamda Aliağa ilçesinde ayrı bir toplantı yapılmayacaktır. İleride oluşabilecek mağduriyetlerin önlenmesi açısından toplantıya gerekli katılımın sağlanması gerekmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

Kategoriler
    Güncel Yazılar