Atid turizmin en’leri ödül töreni için geri sayım başladı

Ankara, turizm sektörünün en prestijli etkinliklerinden birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD), bu sene dördüncüsü gerçekleştirilecek olan ATİD Turizmin En’leri Ödül Töreni’nde, yılın en başarılı turizmcilerini ödüllendirecek.

Turizm sektöründeki yenilikleri teşvik etmek, kalite standartlarını yükseltmek ve turizmin gelişimine katkıda bulunan kişi ve kuruluşları ödüllendirmek amacıyla her sene görkemli bir organizasyonla düzenlenen ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni, tüm turizm paydaşlarını ve sektör temsilcilerini unutulmaz bir gecede bir araya getirecek. Turizm sektörünün farklı alanlarında başarılı olan işletmeler, kişiler ve projeler, turizm profesyonellerinden oluşan seçkin jürinin değerlendirmesi ile birçok kategoride ödüllerine kavuşacak.

Gece ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ATİD Başkanı Birol Akman, “Her yıl daha da büyük bir heyecanla ödül törenimizi gerçekleştiriyoruz. Bu sene de pek çok sürprizle eşsiz bir geceye imza atmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kıymetli jüri üyelerimizle yoğun bir değerlendirme çalışmasının ardından, yeniliklere öncülük eden, Türkiye’nin tanıtımına destek olan, turizmde fark yaratan isimleri ödüllendireceğiz” dedi.

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar