CB Grup Enerji A.Ş ‘ nin ve enerji sektörün başarılı proje yöneticisi Rıdvan İrenci başta Akdeniz bölgesi (CK) olmak üzere bir çok bölgede hayata geçirdiği ve yönettiği projeler ile sektörde “Enerjiye Yön Veren Adam” mahlasıyla anılmaktadır. Yapmış olduğu kendi projelerinin dışında mevcut bir çok projeye de enerji danışmanlığı yapmakta. 

Başarılı yönetici, hayata geçirdiği projeler ile yenilenebilir enerji kaynaklarını Sanayi, Turizm, Üretim sektörleri başta olmak üzere enerji ihtiyacı olan bir çok firmaya projelendirerek, (Ipc )anahtar teslim kurulum ve montajlarını yapmış ayrıca (Enh) Enerji nakil hatları ve şalt sahalarında kendini kanıtlamış ve sürdürülebilirlik sağlamıştır. 

Yenilenebilir enerjinin faydaları; 

Yenilenebilir Enerji Kaynakları ile enerji üretiminde dışa bağımlılık azalır. Enerji verimliliğinin artmasına yardımcı olur ve hava kirliliğinin azalmasını sağlar. Karbon emisyonunu azaltır ve çevre dostu bir enerji tüketimi sağlar.

GES Bakım-Onarım-İşletme sektöründeki talep ve beklentileri konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendiren firma; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak, çalışmalarında sürekliliği ilke edinmiştir.

Firmanın hizmetleri arasında, Ag-Og Şehir Ve Köy Şebekeleri Projelendirme Ve Tesisi, 154 Kv-380 Kv Enerji İletim Hatları Projelendirme Ve Tesisi, Trafo Merkezleri Projelendirme ve Tesisi, Güneş Santralleri yer almakta.

Yenilenebilir Enerji Nedir?

Yenilenebilir enerji, kendisinden alınan enerjinin eşit veya tükenme hızından daha çabuk kendini yenileyebilen ve sürdürebilen kaynaklara verilen isimdir. Kaynağından alınan enerji miktarı ne kadar yüksek olursa olsun kendini yeniden tekrarlayabilen enerjiler doğal oldukları için aynı zamanda temiz olarak da nitelendirilebilir. Temiz enerji üretimi ve kullanımının artması gelecek nesillerin yaşayabilecekleri daha elverişli bir dünyaya sahip olmaları anlamına geliyor.

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar