Accor Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Frank Gervaisi "Accor'un DNA'sında ve yaptığımız işin kalbinde tüm misafirlerimizi karşılamak, korumak ve layıkıyla ilgilenmek yer almaktadır."

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu ve test, gözetim ve belgelendirmede dünya lideri Bureau Veritas, işletmeleri yeniden hizmete açmak üzere uygun sağlık standartlarının ve temizlik protokollerinin sağlandığını belgelemek için birlikte bir sistem geliştirecek. Accor Otel Grubu ve Bureau Veritas bu sistemi hayata geçirmek için güçlerini birleştirdi.  

Fransa merkezli Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu, test, gözetim ve belgelendirmede dünya lideri Bureau Veritas ile iş birliği gerçekleştirerek otelcilik ve restoran endüstrisinin dönüşünü destekleyen, yeni hijyen standartlarına dayanan bir sertifikalandırma sistemi çıkarıyor. Bu doğrultuda tasarlanan bir sistem geliştirmek üzere sektörlerinin öncüsü Accor Otel Grubu ve Bureau Veritas global düzeyde güçlerini birleştirdi. 

Yeni hijyen standartları getirecek proje için tasarlanan sistem üzerinde doktorlar ve epidemiyologlar birlikte çalışıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid- 19) salgını çerçevesinde işletmeler yeni sağlık standartları ve temizlik protokolleri ile yeniden hizmete açılacak. Yeni sistem somut olarak otelcilik sektöründeki tüm paydaşların kullanımına sunulan operasyonel bir rehber olacak. Bu sayede hem konuk hizmet alanlarında hem de arka ofis ve yemek alanlarında yetkililer tarafından (Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı vb.) önerilen sağlık ve güvenlik önlemlerinin titizlikle uygulanması sağlanacak.  

Accor Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Frank Gervaisi " Accor'un DNA'sında ve yaptığımız işin kalbinde tüm misafirlerimizi karşılamak, korumak ve layıkıyla ilgilenmek yer almaktadır. Bugün, çalışanlarımıza, misafirlerimize ve partnerlerimize mümkün olan en iyi karşılamayı sunacağımızın güvenini vermek her zamankinden daha fazla gereklidir.  Misafirperverlikte Avrupa lideri olarak, en yüksek standartlara uyarak ihtiyaçları temin etmek, sağlık ve güvenlik önlemlerini alarak desteklemek bizim görevimizdir. Bureau Veritas ile bu güce öncülük etmekten ve tüm paydaşlarımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” 

Bureau Veritas Afrika & Fransa CEO’su Jacques Pommeraud ;  “Yaklaşık 200 yıldır, Bureau Veritas'ın misyonu bir güven dünyası şekillendirmek oldu. Bu etiketle bugün sağlık ve güvenlik açısından toplumumuzun güncel beklentilerini karşılama yeteneğine sahibiz. Ayrıca bu tanımla, otelcilik ve restoran endüstrisinin güvenle yeniden açılmasına katkıda bulunacağız. Accor ile ilk başta Fransa'da ve daha sonra tüm Avrupa ülkelerinde çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bu yaklaşım sektördeki her şirkette Bureau Veritas tarafından sertifikalandırılma talebi oluşturabileceği için tüm sektöre fayda sağlayacaktır”.

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar